U saradnji sa Olimpijskim centrom Jahorina, poslednjeg vikenda novembra održan je jedanaesti Deichmann Magic Night. Predstavnici medijskih kuća iz regiona imali su priliku da uživaju u lepotama planine na kojoj su tokom Zimskih Olimpijskih igara 1984. godine u Sarajevu održana takmičenja u sportovima na snegu, a na raspolaganju su im bili i sadržaji sjajnog aparthotela Vučko, izuzetna ponuda hrane i pića, spa centar i večernje zabave u autentičnoj atmosferi.

01

Na modnoj reviji, centralnom događaju manifestacije, mogli smo između ostalog da vidimo i predloge za predstojeću najluđu noć. Nosile su ih dugonoge lepotice, program su vodile odlično raspoložene Ivana Stanković i Milica Bursać, a magičnu noć začarao je i mađioničar Riči.

02

Kompanija Deichmann predstavila je kolekciju obuće za sezonu jesen/zima 2016/2017. Nove cipele i čizme odlikuje ležernost i jasnoća linija, ali i kombinacija materijala i interesantnih dezena koji unose prefinjenost. Modna kuća Balextra prikazala je svedenu liniju elegantnih crnih haljina izrađenih od najfinijih materijala, dok je kuća Allegra predstavila kolekciju atraktivnih komada pogodnih i za poslovne i za svečane prilike.

Premijerno smo videli autorsku reviju stiliste Nemanje Pantelića pod nazivom Gea Cut. Njegovi modeli inspirisani su geometrijom, muškim krojevima, kao i igrom različitih formi i materijala. Između ostalih, ponela ih je i specijalna gošća manifestacije, voditeljka Maja Manojlović. Magično putovanje Jahorinom nastavljeno je žurkom na kojoj su se učesnici, novinari i zvanice uz živu muziku zabavljali do kasnih sati.

15

Organizatori događaja i ovog puta su dali sve od sebe da nam Magic Night ostane u najlepšem sećanju. Pored hotela Vučko, ukrašenog olimpijskim memorabilijama i, naravno, čuvenom maskotom ZOI ’84, imali smo prilike da se vratimo u vreme kada je pre više od tri decenije Jahorina bila centar sportskog sveta. Planinski ambijent, svež vazduh, olimpijski duh – sve je bilo zaista za pamćenje. Nedostajalo je samo malo snega.

Tekst i fotografije: Snežana Ilić, promo

1617

BEZ KOMENTARA

OSTAVI KOMENTAR